Greseli de look si sfaturi de la expertii El Studio Style

Tuturor femeilor le place sa experimenteze culori si stiluri diferite, pana cand isi construiesc propria imagine, iar internetul reprezinta principala sursa de inspiratie in alegerea coafurii sau a outfit-urilor potrivite pentru marile sau micile evenimente din viata lor.

Greselile de look nu ocolesc pe nimeni, asa ca vezi care sunt cele mai mari 12 dintre ele, pe care le fac tinerele de 20 de ani si pe care poate ca le-ai facut si tu:

1.    Iti vopsesti parul in nuanta complet opusa celei natural.
2.    Cumperi sampoane mai ieftine, ca sa iti ramana mai mult bani de haine.
3.    Iti indrepti parul cu placa in fiecare zi.
4.    Achizitionezi vouchere pentru  tunsori, desi stii cat e de important sa mergi la acelasi hair-stylistul, care iti cunoaste firul de par si stie ce are de facut.
5.    Te vopsesti singura in baie.
6.    Nu-ti pasa de protectia firului de par, asa ca iti usuci podoaba capilara, dupa care o indrepti cu placa si ii faci cateva bucle cu ondulatorul, fara sa aplici produse de rpotectie.
7.    La cateva zile de la despartirea de iubitul tau, iti faci o schimbare radicala de look, pe care o regreti ulterior.
8.    Ai un folder in calculator cu cele mai tari coafuri, dar nu indraznesti sa optezi pentru una dintre ele.
9.    Cand te duci la coafor sa-ti vopsesti parul, nu ii arati hair-stylistului culoarea pe care o vrei, ci ii spui direct ca vrei aceeasi nuanta ca a vedetei tale preferate, desi el nu a auzit niciodata de ea.
10.    Te speli pe cap in fiecare zi.
11.    Iti ondulezi parul fara sa treci apoi mana prin el, iar buclele raman lipite unele de altele.
12.    Iti faci breton pentru ca asa are vedeta pe care o admiri, desi tie nu iti sta bine

Te regasesti in exemplele de mai sus? Ai facut vreodata cel putin una din greselile prezentate?

Daca raspunsul e pozitiv, iti spun ca am o solutie pentru tine! Stilisti si profesionisti in domeniul de beauty acum mai aproape de tine! Noul Salon El Studio Style din sectorul 6, zona Lujerului te asteapta!

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.