El Studio deschide un nou salon de înfrumusețare

București, 19 aprilie 2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Grupul El Studio scrie o altă filă de istorie și anunță deschiderea unui nou salon de înfrumusețare, cel de-al șaptelea aparținând grupului. Cel mai nou salon El Studio va fi amplasat în sectorul 5, pe Calea 13 Septembrie, nr. 237, bloc T1C, parter. Lansarea oficială a celui de-al șaptelea salon de înfrumusețare El Studio va avea loc în data de 6 mai.

Începută în 2005, odată cu lansarea primului salon de înfrumusețare, în zona Floreasca, istoria grupului El Studio s-a îmbogățit, de-a lungul timpului, cu alte momente memorabile. Astfel, anul 2009 marca lansarea celui de-al doilea salon de înfrumusețare, situat în zona Timpuri Noi, în vreme ce, trei ani mai târziu, în 2012, era deschis cel de-al treilea salon El Studio. De data aceasta, pe bulevardul Lacul Tei. În următorii trei ani, grupul El Studio avea să propună tot atâtea noi salone de înfrumusețare: pe Calea Moșilor (2013), în zona Unirii (2014) și, respectiv, în zona Lujerului (2015). Fiecare salon a contribuit din plin la consolidarea poziției ocupate de grupul El Studio pe piața bucureșteană a înfrumusețării, echipa El Studio propunându-și și, de altfel, reușind, de fiecare dată, să exceleze. Iar asta și cu ajutorul partenerilor noștri în online, Danco Vision (www.dancovision.ro) și, respectiv, DigitalU (www.digitalu.ro), și a serviciilor integrate oferite de aceștia.

Noul salon El Studio se lansează pe 6 mai

În aceste condiții, deschiderea unui nou salon de înfrumusețare nu s-a lăsat și, totodată, nu se va mai lăsa mult așteptată. Cel de-al șaptelea salon de înfrumusețare El Studio va fi inaugurat în data de 6 mai, în cadrul unui eveniment ce nu trebuie ratat. Veți face, astfel, cunoștință cu echipa El Studio și cu serviciile pe care aceasta le oferă, veți afla mai multe despre promoțiile oferite de El Studio și cum puteți beneficia de ele și, totodată, veți fi primii care vor afla de ofertele și pachetele speciale pregătite de echipa El Studio special pentru dvs. Toate acestea, într-un cadru prietenesc, tipic pentru saloanele El Studio.

Ce oferă noul salon de înfrumusețare El Studio?

Cel mai nou salon El Studio va oferi aceeași gamă completă servicii ca și celelalte șase saloane de înfrumusețare, venind astfel în întâmpinarea nevoilor fiecărui client în parte. Iar asta, indiferent dacă acesta visează la o coafură anume, la combinații îndrăznețe de manichiură sau pedichiură sau, pur și simplu, vrea să beneficieze de cele mai bune servicii pe parte de masaj, cosmetică sau epilare definitivă IPL. Toate acestea, la prețuri corecte. Profesionalismul nu este, însă, singurul aspect care caracterizează echipa El Studio. Adăugați aici calitatea, respectul și pasiunea, eleganța și încrederea și veți obține rețeta perfectă pentru relaxare sau înfrumusețare. Comunicarea este, la rândul ei, unul dintre punctele forte ale echipei El Studio, așa că fiecare client beneficiază de consiliere personalizată. Astfel, saloanele de înfrumusețare El Studio se pliază pe nevoile și dorințele fiecărui client în parte.

Update-uri și informații suplimentare

Cele mai noi informații privind evenimentul de lansare a celui de-al șaptelea salon de înfrumusețare, din data de 6 mai, și nu numai, vor fi accesibile în permanență pe site-ul www.el-studio.ro, dar și pe pagina de Facebook a grupului, https://www.facebook.com/elstudiostyle. De asemenea, informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0723.341.814 sau trimițând un mail la adresa office@el-studio.ro.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.