About

PRO | by DV Web Design – Blog

Web Design cuvantul de ordine

DANCOVISION este o agentie interactiva de creatie si dezvoltare WEB, infiintata in anul 2006, cu capital 100% romanesc. Avand sediul principal in Bucuresti, dispunem de flexibilitatea si resursele necesare pentru a raspunde solicitarilor clientilor nostri din intreaga tara si nu numai.

Agentia DV Web Design din Bucuresti, Romania, are peste cinci ani de proiecte variate, de clienti pretentiosi si de realizari in mediul online. DV Web Design a transformat in anii sai de activitate numeroase afaceri simple, afaceri de casa, in adevarate imperii online.

Trecutul Danco Vision poate fi simplu rezumat prin experienta, web design de calitate si peste cinci ani de reusite !

Prezent

DANCOVISION ofera clientilor sai o experienta placuta atat in ceea ce priveste rezultatele finale ale proiectelor, indiferent de natura lor, cat si in comunicarea pe intreaga durata a unui proiect si dupa incheierea acestuia. O facilitate unica pe piata WEB din Romania este cea furnizata de departamentul nostru de monitorizare, care urmareste indeaproape evolutia proiectelor clientilor nostri, dar si evolutia pe piata a concurentei, acest lucru permitandu-ne sa venim tot timpul in sprijinul clientului cu solutii noi, idei si sfaturi.

Dispunand de resursele umane si logistice ale unei afaceri de succes, DANCOVISION ofera un standard de calitate peste nivelul actual din Romania, raportandu-se numai la indicatorii de calitate si succes ai companiilor si institutiilor cu o veche experienta in acest domeniu.

Atentie! Serviciile oferite de agentia noastra pot crea dependenta!

Viitor

Planurile noastre de viitor sunt precum ruta de zbor a unui vultur. Astfel, la adapostul inaltimii conferita de echipa noastra tehnica si de calitatea superioara a serviciilor oferite, tindem sa ne imbunatatim mereu performantele si sa atingem noi culmi.

2011 este un an important pentru DANCO VISION. Cu mare incredere in propriile forte (chiar in ciuda situatiei economice actuale :P ), ne propunem sa fim mai buni, mai prompti, mai flexibili si mai de folos clientilor nostri.

Update Iulie 2011 – Merge bine :) suntem pe drumul cel bun. Agentia DV Web Design s-a dezvoltat si a castigat cateva proiecte importante !

Viitorul inseamna inspiratie, viitorul inseamna Danco Vision.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.