Analiza Util21.ro – Este acest site util?

La sugestia unui cititor, am hotarat sa mai adaug un capitol important in review-urile site-urilor: daca site-ul isi atinge scopul sau nu. Aceasta este intr-adevar o intrebare interesanta. Nu de alta, dar mai intai trebuie sa stabilim care este de fapt scopul fiecarui site.

De fapt, cand vorbim despre scop, exista urmatoarea problema: scopul proprietarului sau administratorului site-ului poate fi total diferit de scopul declarat al site-ului.

Cred ca aceeasi situatie o avem si in cazul site-ului www.Util21.ro, intrucat site-ul pare sa aiba scopul nobil de a fi util societatii, de a te ajuta sa gasesti informatii actualizate, rapid, dar modul in care acest site este administrat ne duce catre un alt scop (bineinteles, al administratorului sau) – acela de a face bani !

Util21.ro este un exemplu clar de site facut dupa anumite modele japoneze de afacere (cunoscatorii stiu), doar cu scopul de a face bani! N-ar fi nimic rau in asta pana la urma, atat timp cat nu ar afecta scopul declarat al site-ului – acela de a se dovedi un instrument util vizitatorilor sai. Ei bine, acest scop s-a pierdut total in timp, site-ul fiind o adevarata corvoada pentru un utilizator.

Revin astazi cu urmatorul site analizat: www.tarom.ro.

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.