Danco Vision – agentie de web design si-a facut un nou site!

www.dv-web-design.ro

Pe frumoasa data de 11.1.11 (11 Ianuarie 2011), firma Danco Vision S.R.L. si-a finalizat si lansat noul site de prezentare.

Agentia de web design Danco Vision, a dezvoltat site-ul www.dv-web-design.ro, o alternativa complexa si completa, la site-ul de prezentare www.dancovision.ro care ne-a reprezentat pana in acest moment cu succes. Dancovision.ro ramane in picioare si reuseste sa capteze o anumita categorie de public, de clienti, in schimb ce noul dv-web-design.ro are rolul de a acapara o alta sectiune de piata.

Clientii tinta ai noului site DV Web Design sunt reprezentati de:

- companii serioase, pretentioase, cu exigente mari, ce sunt in cautarea unei agentii care ofera servicii complete web;

- agentii mari, multinationale de publicitate, atl, btl, sau interactive, in cautare de parteneri dedicati pe domeniul online;

- antreprenori care doresc sa dezvolte afaceri online de proportii, alaturi de o agentie serioasa si cu experienta in acest domeniu.

Profilul site-ului este mult mai prietenos, iar informatia oferita este generoasa, permitand celor interesati sa acceseze date referitoare la clientii anteriori ai Danco Vision, la lucrarile executate in trecut si la capabilitatile echipei noastre.

Site-ul ofera, in diverse modalitati de prezentare, imagini si informatii descriptive ale celor mai recente proiecte realizate. Vizitatorii pot avea o experienta completa de cunoastere a profilului si activitatii Danco Vision, de asemenea fiind mereu conectati la reusitele si succesul inregistrat in fiecare domeniu abordat de noi.

Acum prezenta si in toate mediile online de socializare, Danco Vision, se pune in slujba clientilor sai prin multitudinea prezentelor sale online. Astfel, ne puteti gasi pe Facebook, Twitter, StumbleUpon, Digg, Delicious, Yahoo si altele !

Asteptam cu interes feedback-ul vostru despre noul site Danco Vision !

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.