Realizare site web dinamic / magazin online – DHS

DHSbike – un site pe masura lor

DHS Bike - Web designInteractivitate, functionalitate, user friendly, design impresionant si multe altele care arata de ce suntem mandri ca am creat siteul DHS.

Ne bucuram sa anuntam ca am finalizat proiectul DHS, adica platforma de comunicare online pentru unul din cei mai mari producatori de biciclete din Romania.

A fost o mare placere sa lucram cu ei, mai ales ca am descoperit ca sunt la fel de perfectionisti ca si noi, asa ca am fost pe aceasi lungime de unda inca de la inceput. Acest lucru s-a vazut si in siteul care a iesit si de care suntem extrem de multumiti.

Despre proiect:

Cand am inceput sa lucram stiam ca trebuie sa facem un spatiu online care sa reflecte principiile pe care cei de la DHS le promoveaza: vitalitate, pofta de viata, actiune si tinerete. In plus, siteul trebuia sa fie prietenos pentru vizitatori, usor de navigat dar si un magazinonline practic.

Ce am realizat:

Folosindu-ne de experienta noastra in web design, am creat o structura flexibila, care sa nu fie doar atractiva din punct de vedere al designului, dar si user friendly.

Design

Inca de la inceput ne-am propus ca designul sa reflecte cat mai mult valorile companiei DHS, respectiv stil de viata liber, dinamism, actiune. Asa ca am optat pentru un background convingator, care te trimite cu gandul la libertate de miscare si distractie cu prietenii.

Tot pentru a-i creste dinamismul o melodie energica te intampina pe home page. Asa cum veti vedea, melodia este doar pe prima pagina, in momentul in care incepi navigarea in site, se opreste. Am procedat asa pentru ca am vrut ca atunci cand un vizitator intra pe site sa perceapa dinamica cu toate simturile, dar totusi nu am vrut sa aglomeram, sa incarcam sau sa agasam vizitatorul, ulterior, facilitandu-i accesul catre informatie.

Structura informatiei

Obiectivul nostru a fost ca vizitatorii sa poata gasi cat mai repede exact produsul de care au nevoie. Asa ca, am pus meniul de produse in partea de sus ca sa fie cat mai vizibil. Tot acolo, am pus sectiunile de Service si de Distribuitori, fiind printre informatiile cele mai cautate de vizitatori. Imediat sub meniu, un flash animat ruleaza imagini semnificative si oferte speciale.

Nu am neglijat nici proiectele in care se implica DHS. Ele fac parte dintr-un important proces de branding, asa ca fiecare are cate un box special pe home page, alaturi de un text introductiv.

Magazin Online / eCommerce

Paginile secundare cu categoriile de produse au subcategorii clare pentru a transforma siteul in unul cat mai usor navigabil. In plus, pentru a ajuta clientii sa faca cea mai buna alegere, fiecare produs disponibil poate fi comparat usor cu altele din aceeasi categorie. Iar odata ce vizitatorul s-a hotarat asupra unui produs, are posibilitatea sa il il puna in cosul de cumparaturi si sa plateasca online sau sa continue cumparaturile.

Interactivitate

E un aspect pe care nu am vrut sa il neglijam. Astfel, am lasat pe mana colegului nostru Cosmin Tanase, (despre care trebuie mentionat ca detine o bogata experienta in Action Script) sa faca in o harta dinamica. Aceasta nu doar ca e interactiva dar este si administrabila prin intermediul XLM-urilor si este croita special pe designul siteului.

Functionalitati

Acestea reprezinta un alt aspect de care suntem mandri. Pentru a putea gestiona magazinul online, am creat o platforma de administrare cu CRM special pentru DHS. Astfel, echipa DHS are un ajutor important in actiunile ei de marketing, avand posibilitatea sa gestioneze clientii si comenzile online, printr-o interfata prietenoasa si rapida.

Final

Site-ul DHS este unul din proiectele cu care ne mandrim. Am vrut sa iasa cat mai bine si credem ca si-a atins scopul. In plus, vrem sa multumim si echipei DHS cu care am colaborat. Sunt profesionisti care stiu exact ceea ce doresc si ne-am inteles de minune. Speram ca nu gresim cand inainte de clienti, ii numim prieteni.

Curios sa vezi ce am mai lucrat? Uita-te portofoliul nostru
Ai un proiect pe care vrei sa il dezvolti in online? Contacteaza-ne

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.