Finalizare site MDRT – Sudestul-Europei.ro

Danco Vision a finalizat la mijlocul lunii Februarie 2011 site-ul oficial al proiectului “Programul de cooperare transnationala SudEstul Europei”.

În contextul Orientărilor Strategice Comunitare (Lisabona/Gothenburg), obiectivul strategic al programului este dezvoltarea parteneriatelor transnaţionale în domenii de importanţă strategică pentru îmbunătăţirea procesului de integrare teritorială, economică şi socială şi pentru a contribui la coeziune, stabilitate şi competitivitate:

  • Sprijinirea inovării şi anteprenoriatului
  • Protecţia şi îmbunătăţirea mediului înconjurător
  • Îmbunătăţirea accesibilităţii
  • Dezvoltarea sinergiilor transnaţionale ale zonelor cu potenţial

Agentia noastra a participat si castigat licitatia publica organizata de beneficiarul acestui proiect, respectiv Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), in ultima parte a anului 2010. Dupa o colaborare foarte buna cu reprezentantii ministerului, obiectivele mentionate in caietul de sarcini si in oferta tehnica au fost in totalitate atinse, iar input-ul specialistilor nostri a reusit chiar sa adauge elemente noi de uzabilitate.

Site-ul realizat este unul complex, cu pagini dinamice si statice, cu filtre distincte pentru diferitele tipuri de sectiuni, cu o sectiune securizata dedicata membrilor si cu o complexa interfata de administrare ce permite actualizarea rapida a informatiilor din site, adaugarea de apeluri, de evenimente, gestiunea membrilor si multe alte facilitati.

Site-ul beneficiaza si de un calendar interactiv care indica vizitatorilor, folosind coduri de culori, evenimentele viitoare, oferind membrilor si posibilitatea inscrierii la un astfel de eveniment.

Pentru a testa si vizualiza in detaliu noul site marca DV Web Design, va invitam sa accesati: www.sudestul-europei.ro

  1. congrats! :)

  1. No trackbacks yet.