Site web cu sau fara interfata de administrare

Dupa cum stiti, exista mai multe tipuri de site-uri web. Printre acestea, cele mai comune sunt site-urile de prezentare.

Site-urile de prezentare sunt site-uri cu un numar mic de pagini si se preteaza de obicei pentru firme mici (cabinete de avocati, firme de transport, firme de curatenie, saloane de frumusete etc.).

De cele mai multe ori un site de prezentare trebuie actualizat foarte rar. Aici intervine problema din acest articol. Merita investitia in a realiza un site cu interfata de administrare sau nu.

Costurile unui site de prezentare fara interfata de administrare se invart in jurul sumei de 350 de Euro (pentru un design basic si fara module suplimentare). Un site de prezentare cu interfata de administrare costa in jur de 600 Euro (la fel, varianta de baza), diferenta fiind in aplicatia de CMS a site-ului.

Dupa parerea mea, daca o firma isi face un site pe care nu are de gand sa-l actualizeze foarte des (de cateva ori pe luna) nu are rost sa-si achizitioneze si interfata de administrare a site-ului si este mai eficient sa apeleze la firma de web design ce a realizat site-ul pentru diferite actualizari.

O interventie in site, la texte sau imagini, chiar si facuta de o agentie de web design mare, nu costa foarte mult, 20-30 Euro. De cei 250 Euro economisiti (cel putin!) puteti interveni in site de aproximativ 10 ori si nici nu aveti bataie de cap. Daca faceti 3-4 actualizari pe an, timp de 2 ani aveti actualizarile site-ului asigurate.

Nu va realizati site-uri mai complexe daca nu aveti nevoie! Nu risipiti bani!

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.