Ce inseamna SEO?

Seo este un termen in limba engleza , prescurtarea pentru Search Engine Optimization.  Pe intelesul tuturor, optimizare pentru motoarele de cautare online. Acest proces, presupune o sumedenie de actiuni care au ca scop imbunatatirea pozitiei unui site, ca rezultat al unor motoare de cautare. Mai pe scurt, atunci cand dam search pe Google, pagina noastra web, sa fie in primele 10 rezultate.

Procesul de Seo se imparte in doua categorii mari:

Seo On Site – activitatile desfasurate pe site

Seo Off Site – link-urile catre site, sau link building

Actiunea de Seo site, se desfasoara  pe o perioada nedeterminata, in cazul in care ne dorim rezultate pe termen lung. Procesul de indexare a site-ului  se va indinte pe o perioadata mai mare de timp deoarece, si concurenta, face acelasi proces, in acelasi timp.

Lucrul cel mai important, atunci cand vine vorba despre Seo: Nimic nu este la voia intamplarii. Orice cuvant, pagiana sau text, are rolul de a ajuta oprimizarea site-ului.

Internetul este spatiul perfect pentru potentiali cumparatori. Orice produs, informatie sau serviciu, este cautat pe Internet, respectiv Google. Asadar, procesul de Seo, iti poate aduce profit afacerii tale. Cu atentie, monitorizare constanta si seo, iti poti aduce afacerea pe culmile succesului!

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.