Totul despre Google AdWords

In urme unei cercetari minutioase in mediul online, am observat ca exista nenumarati internauti, care detin foarte putine informatii despre Google AdWords.  Din dorinta de a face lumina in legatura cu acest subiect, m-am hotarat sa ofer cateva informatii, sper eu, folositoare.

Ce insemna Google AdWords?

Un ajutor de nadejde pentru cei care isi doresc publicitate in mediul online. AdWords-ul este un serviciu, oferit de Google, care are rolul de a promova site-urile din reteaua Google.

De ce Google AdWords?

Personal, am ales aceasta varianta de promovare pentru ca mi-a oferit incredere. Pentru mine, publicitatea nu trebuie sa fie deranjanta. Sa fim seriosi, nimeni nu da click pe reclamrele care apar in timpul filmelor sau in momentul in care citim presa online. AdWords nu practica publicitatea agresiva. Reclama ta apare doar atunci cand cineva, interesat de serviciile sau domeniul tau de activitate, tasteaza cuvintele cheie. Adwords este pentru cei care isi cunosc target-ul.

Cum procedam?

AdWords se ocupa de tot, in timp foarte scurt. Daca iti doresti sa lansezi o campanie imediat, aceasta este solutia. Totul depinde de cuvintele cheie. In momentul in care cineva tasteaza cuvintele cheie, in Google, pe langa celalalte site-uri gratuite, apare si site-ul tau, cu o vizibilitate mult mai mare si foarte bine delimitat de celalalte site-uri. Pe scurt, reclama ta se activeaza automat, atunci cand cineva tasteaza cuvintele cheie.

Avantajul suprem

Platesti doar rezultatele. Orice click care duce pe pagina ta, este platit. In al doilea rand, oricine poate sa lucreze cu AdWords, indiferent de bugetul de care dispune. Si nu in cele din urma, control total asupra reclamelor tale. Tu esti el care decide ora, data, cuvintele cheie, si toate detaliile care tin de postarea reclamei tale.

                Pentru cei care nu au timp sau nu dispun de cunostintele necesare sa foloseasca AdWords, recomand sa apeleze cu incredere la servicii de web design. Succes!

  1. No comments yet.

  1. No trackbacks yet.